Raluca si Madalin

October 16, 2011

Vai mamicuta ce petrecere. Ati fost la vreo nunta de la care v-ati intors franti? Incercati sa mergeti la vreo trei, in acelasi timp, si o sa aveti o idee despre ce nebunie a reusit DJ Bobitza sa starneasca la nunta Ralucai si a lui Madalin. O, dar am ajuns si la impricinati. Care intai au fost cuminti ca niste sfinti si au ascultat tot ce i-am rugat sa faca… Iar apoi, sub bagheta tartorului pomenit mai sus, au topait toata noaptea ca niste “apucati”, impreuna cu vreo cincizeci de prieteni care parca erau jurati sa nu stea jos. Ce a iesit…. (incercati sa aveti rabdare pana la final. Merita)

vezi toate imaginile


(da, inca eram la nunta, chiar daca pare greu de crezut)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

6 Responses to “Raluca si Madalin”

 1. Raluca says:

  Sunteți extraordinari. Pozele sunt superbe. Va multumim.

 2. Irina says:

  Pozele sunt superbe pentru ca voi doi sunteti superbi!!! Radiati de fericire in fiecare poza. A fost o nunta extraordinara din toate punctele de vedere! Casa de piatra, multa sanatate si fericire impreuna! Va pup cu drag pe amandoi!

 3. Mircea Ciuca says:

  Nu stiu ce sa spunem, insa e una din cele mai misto nunti pe care le-ati avut anul acesta! Felicitari, Ionut si Roxana! 🙂

 4. Doina Chiriacescu (Georgescu) says:

  Multumesc mult ca ati impartasit cu mine, cu noi, bucuria voastra. Va felicitam si va dorim numai fericire si impliniri in toata viata. Pozele sint minunate si cred ca ati avut o petrecere pe aceiasi masura.
  Va sarutam si imbratisam cu drag,
  Ioana, Doina, Marius si bunica Emilia

 5. Madalin says:

  Multumim mult pentru tot ,pozele sunt superbe si datorită faptului ca au fost făcute de niște oameni superbi! Tineti-o tot asa!

 6. […] aceste poze. 🙂 De fapt, nu vi le arat pe toate. 🙂 Le-am ales pe cele de la cununia religioasa, invitandu-va sa le descoperiti voi pe restul… Pregatirea miresei, biserica, sedinta foto a mirilor, petrecerea – in toate […]