Intrebari frecvente

August 9, 2010


Ce primesc?
Hei, buna intrebare de inceput. Si bine de spus lucrurilor pe nume din start. Ce primesti? O experienta placuta, un ajutor in timpul perioadelor dificile ale nuntii si garantia unor amintiri superbe. Pentru ca stim ca peste 50 de ani, o alegere reusita legata de fotografiile de nunta va fi a doua cea mai importanta pe care ai facut-o in aceasta perioada. šŸ™‚

Cati fotografi vin la nunta?
Echipa e mereu de doi. Dar pot fi doi fotografi sau un fotograf si un asistent. Dupa cum doreste fiecare client.

Cate fotografii primesc?
Cate de multe putem. Dar si cat de bune putem. Din experienta noastra, minim 600 de fotografii. Iar la final as vrea sa poti spune “am scris impreuna o poveste frumoasa”.

Cate fotografiiĀ sunt prelucrateĀ si cat timp dureaza panaĀ ajung la mine?
Toate fotografiile facute de noi sunt prelucrate (culori, contrast, sharpness, corectii de expunere, gradienti de expunere, conversii alb-negru cand este cazul, si multe altele). Nu doar noi facem asta, ci si ceilalti colegi care isi respecta meseria. De aceea livrarea materialelor dureaza aproximativ 60 de zile. Dar noi va putem oferi chiar mai mult decat atat cand discutam de prelucrare si, de fapt, de aspectul final al imaginii. Atunci cand doriti ca imaginile voastre sa se ridice la cele mai inalte standarde ale fotografiei (nu doar de nunta), va venim in intampinare cu pachetul Retouch Pro.

Cum primesc materialele?
Imaginile, la rezolutie mare, si montajul se livreaza pe DVD-uri personalizate. Iar ca printuri, in functie de pachet, va oferim albume digitale de calitate premium.

Oferiti sedinte de logodna sau ttd?
Da. Exista pachete ce le includ dar ne face mare placere sa-i ajutam si pe cei care isi doresc doar o astfel de sedinta.

Puteti sa ne ajutati si cu albume de dimensiune mare?
Sigur ca da. Cele mai mari albume oferite de noi au 40×30 cm (80×30 deschise) si vi le putem oferi la un pret mai mic decat va asteptati.

Cat costa serviciile voastre?
Va rugam sa ne contactati ca sa putem sa construim impreuna un pachet de servicii doar pentru voi. Si va promitem ca pretul este mai mic decat va asteptati.

Semnam contract, primim factura?
Da, absolut totul se desfasoara legal si la lumina. Nu ne e frica de ANAF šŸ™‚

Va ocupati doar cu fotografierea nuntilor?
In nici un caz. Fotografia e pasiunea noastra si, pe langa nunti, ne face o mare placere sa oferim si: sedinte foto de familie, sedinte de logodna (sau sedinte foto cu doi oameni ce se iubesc), sesiuni foto cu un singur model (outdoors, indoors sau studio), botezuri, samd. Pentru detalii care nu se regasesc aici, verificati si celelalte bloguri ale noastre.

Si am ajuns la finalul acestei scurte descrieri. Daca tot am reusit sa iti pastrez atentia pana aici, deci esti interesat de fotografiile frumoase, hai sa continuam pe email. photo [at] ioanmargineanu.ro